Zespri kiwifruit: Cabaran di hari ke 7

Friday, September 13, 2013

Seminggu sudah cabaran kiwifruit Zespri ni. Pengalaman seminggu yang snagat best. Kebetulan malam tu geng Supermom's Sister ajak hang out.. Lama sangat tak berjumpa bergosip.hehe...last minit punya plan. Selalu keluar makan. Kali bawa pakat bawa makanan sendiri. Ainul hari tu pun ada workshop so dapat balik awal. Sempat la masak. Buat Spagetti je. Sonang kan :)


My adik beradik Supermom.. Kami berkenalan sejak masuk Shaklee. Sangat rapat dan giler-giler..hehee

Port anak-anak paling suka.. 



Menu malam tu memang banyak sangat.. Macam-macam kami bawa. Sate ada, KFC, nasi sup daging pun ada.



Kenduri Supermom's sisters


Makan sambil borak.. bercerita macam-macam. Especially pasal business


Sambil makan jugak.. sempat lagi layan bola..Happeningkan family kami. Merapatkan lagi ukhwah.


Bila perut sudah kenyang, kita makan buah pulak. Sempat berkongsi kiwi Zespri dengan geng. Kiwi bagus untuk penghadaman tau. So lepas makan banyak nak detox dengan cepat, senang makan la kiwi.

Ramai yang sukakan kiwi sun gold. licin malam tu jugak. Ainul pun siap explain macammana nak bezakan sun gold dengan kiwi green. Nak tahu?? next entry kita buat ye..

Jom layan vlog kami dulu 

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments