Master Celebration: Master Hadhatina & Master Kamarul Baharin

Thursday, August 29, 2013

24 Ogos 2013 hari paling bersejarah bagi saya dan semua warga Supermom Club House. Majlis Master Celebration untuk mommy Hadhatina kami tersayang. Untuk makluman semua Master Celebration adalah majlis khas untuk kita selepas naik ranking tertinggi dalam Shaklee. Majlis mommy kami ni diadakan di Empire Subang jam 2petang.

Sebagai tanda kasih sayang terima kasih pada mommy, kita adik beradik supermom berpakat untuk sediakan satu video khas untuk dia. memang bertungkus lumus la kami menyiapkannyer.Terima kasih kepada husband sebab tak tidur malam siapkan video tu. Alhamdulillah suprise kami menjadi. Tengok banyak kali pun tetap rasa nak nanges.

Jom layan...





Terima kasih kepada Nurul kerana siapkan frame gambar family supermom kita


majlis yang simple tetapi penuh makna dan pengisian. Paling best bila mommy  sharing pasal kisah beliau dalam Shaklee. Dari seorang surirumah kepada working at home mom 5-6angka. Bekerja siang malam pun belum tentu dapat income macam dia kan. Mommy telah membuka mata saya dan ramai wanita diluar sana bertapa best menjadi surirumah. Jadi jangan malu menjadi surirumah. Dari rumah pun kita boleh buat income 5-6 angka sebulan. Malah lebih dari makan gaji. Bebas masa dan boleh menjaga anak-anak sendiri


Ketibaan pengantin kita hari tu. Bersanding sekali lagi. 




kami lah anak-anak supermom club house yang riang ria. Anak-anak pun ada sibuk bermain dengan kawan-kawan. Bestkan.. Mak ayah anak-anak bersama dalam 1 majlis dan semua happy




Turut hadir anak-anak Shaklee saya..


saya dan ana lyana. Dia masih bekerja.anak 2 org dan masih mampu dapat income 4angka sebulan dengan Shaklee. 



Saya , Jiha & lin Alin ( cucu saya dlm shaklee)


Finally

video khas dari mommy saya. Wanita hebat 




LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments