Berapa lama makan lecithin shaklee boleh kurus?

Sunday, May 12, 2013

Soalan yang sering diajukan oleh ramai orang. Berapa lama makan lecithin berat boleh turun. Berat turun ni subjektif. Mengikut kadar metabolisme masing-masing. Ada yang sebulan boleh turun 4kg, ada yang 1kg. Ikut badan masing-masing. Jangan stress kalau ada orang turun banyak anda turun sikit. Bahaya jugak kalau turun banyak secara mendadak dan masa yang singkat.

Berapa lama makan lecithin shaklee boleh kurus? berikut adalah testimonial mereka yang mengamalkan lecithin dan berjaya turunkan berat :-


asyik dok bca frens punyer prubhan..hr nie nk kongsi jg...mula ambik shaklee masa pantang blan 7 baru2 nie...ms mgandung berat cecah smpai 73kg...dlm hati ms tu duk fkir mcm mn nk trnkn brt lepas bersalin nie...(risau)...bli jamu (mkn kadang2 dan x habis pun...duit jer habis beratus2 beli hu..hu..ank kuning skit stop terus mkn jamu tu...) cuma mkn vit shaklee set bersalin jer + lecithin+ alfalfa...jer,,,brt ms 30 hri waktu p klinik dah turun 58 kg....WOW!!!!! suka nyer....dan skrg teruskn dgn vit e..omega plak...blum timbang lg...tp mmg terasa dah kurus..he.he...anak2 pun ckp ..."nape mak dah x besor mcm dulu"...dlm hati punyer la suka..."wahai anak2 ku, mak dah kurus"...en hubby cm senyum jer....best nyer...alhamdulillah.....syukur....


"Nak share berita gembira hehe. Macam malu jer tp nk share juga sbb nmpk perubahan yg best dgn shaklee. Ramai dh tegur kata dh kurus. Tp saya xrasa mcm saya kurus pun rasa mcm biasa jer sbb timbg pun berat sama jer. Xturun pun. Baru-baru nie saja g try jeans skinny saja try sbb mmg hubby xbg pki pun. Saja testing jer. Muat saiz M! Xtau nk tergembira ke apa tp sgt happy!. Baru nie beli dress online. Sekali dtg saiz kecik. Saja la try sarung.. Sekali.... Eh ehhh muat! Nak zip pun xsangkut pun!. Alhamdulilahhhh!. Buncit pun semakin surut. Makin lama mcm kempis dh. But of course xleh nk jd mcm perut anak dara sbb dh ada baby. Tp kalau terjadi mmg pehhhhh! Happy berganda2! Boleh proceed 2nd baby dn seterusnya tnpa risau dh buncit nie sbb ada shaklee ada mbantu!. Kak nad, terima kasih ya kenalkan shaklee nie. Xtau nk balas jasa mcm mane. Buncit dh semakin pupus!! Happy sgt!"

Cerita my happy customer yang 3 bulan amalkan Lecithin dan Herblax :)







Kurus dengan Shaklee dan dengan harga SUPER HEBAT !!! 
hanya RM100 untuk Lecithin (180bj) + Alfalfa ( 330bj)


untuk pesanan

Ainul Mustafa
013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com

LAGI ARTIKEL MENARIK

5 comments

  1. Salam sis,klu mnyusu ank pun x de msalah klu ambil?? Lgi satu sy nk tnye harge due brape ye?same x ngan harge lua

    ReplyDelete
  2. minta SMS/PM saya ke 013-3612717 ye. Bf boleh ambik.saya pun bf mom

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum, sesiapa nak comel??
    *ibu putih strawberry rm30
    *ibu putih 15g rm30
    *ibu putih+set flawless snowhite rm65
    *triple gluta soap rm27
    *double gluta soap rm27
    *eyemask,lipsmask 50pcs rm36
    *sugar lips scrub 10g free lipsmask 1pcs rm5 , 2pcs rm8 ..postage rm6 sm/ rm9 ss
    Semua termasuk postage
    Berminat whatsapp sue-0124624915

    ReplyDelete
  4. Betul. Banyak ke sikit berat turun sgt subjektif😊👍

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada org turun 1kg pun dh ok sbb berat dia nak turun pun susah kan. lagi 1 lecithin bkn untuk kurus sahaja.

      Delete