ALLAHUAKBAR...ALHAMDULILLAH

Sunday, May 19, 2013

Belum genap setahun bertungkus lumus buat Shaklee. Hadiah besar buat saya.... Alhamdulillah.. Kepuasan yang sukar digambar dengan kata-kata.Bagi orang lain mungkin ianya biasa-biasa sahaja tapi besar buat saya.

 

Kereta idaman setelah sekian lama. Kalau tak buat business pun mampu jugak beli tapi takde la nak saving untuk diri sendiri anak semua. Cukup-cukup je la bila duduk KL ni. Mana nak bayar duit rumah lagi, nursery anak, tol, minyak dan lain-lain.

dan sebab itu la saya cabar diri untuk melibatkan diri dalam business.Bermula dengan zero, Saya bukan la dari background business pun. Parents saya pun bukan buat business. Kerana anak saya kuatkan diri mencuba sesuatu yang baru. Saya mahu berikan yang terbaik untuk dia. InsyaALLAH




Arreessa dan kezennyer Amir. Excited sangat sampai kasut pun tak pakai.



Sungguh tak sangka sebenarnya.. Buat Shaklee pun part time lagi. Takde jumpa jumpa orang ajak masuk business, takde tinggalkan anak suami. kat opis pun takde orang tahu Ainul buat Shaklee pun. Akhir-akhirni je baru diaorg tahu. Siap kena marah kenapa tak promote kat diaorg. hihihihi saya malu :)


Perjuangan belum selesai. InsyaALLAH akan berusaha kuat lagi untuk pastikan anak-anak cucu cicit saya dalam Shaklee juga dapat apa yang saya dapat malah dapat yang lebih baik. 

Berjuang !!!!!




LAGI ARTIKEL MENARIK

5 comments

  1. Alhamdulillah... tahniah... semoga segala usaha mendapat keberkatan...

    ReplyDelete
  2. Jelesss.. Haha i love honda, xkisahlahh which type of honda kikiki.. Enjoy ur new ride kak ainul..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah. Faeza tumpang gembira untuk Ainul :)

    ReplyDelete
  4. hihihi daku pun baru beli honda sebijik :) kalao xde car bonus shaklee, xmampu nye den

    ReplyDelete