Tudung bawal tribal

Tuesday, April 30, 2013

Tudung bawal kini kembali. Memang la tudung bawal ini tak lekang dek panas tak luput dek hujan. cewahhh.. bila-bila masa, zaman pun sesuai.

Bawal tudung banyak kerewang, sulam sana sini. Bawal sekarang lebih kepada design corak, warna yang menarik. Ainul suka lagi yang sekarang. Simple tetapi cantik.

Baru minggu lepas shopping tudung bawal di satu shopping online store ni. Namnaya R'Xila

Bawal tribal yang cantik dan murah. Mana nak dapat selain kena terjah ke jalan TAR. Serius malas nak bersesak ke sana kalau setakat nak beli 1-2 helai tudung.hehe

Berjalan kat Shah Alam pun tak berjumpa pulak. Alang dah jumpa di FB ni beli je la terus. Ainul beli 3 helai FREE postage. TERBAIK..

Hari Jumaat Ainul bank in kan duit. Hari Sabtu dah sampai. Servis BEST !!




salah satu hasil rembatan saya. Tudung ni tak terlalu lembut dan tak terlalu keras. Senang nak bentuk kan. Selalu tak suka nak pakai bawal sebab susah nak bentuk.masa kelam kabut nak cepat masa itu la tak jadi pulak. Tapi ni ok la.


bawal tribal cantik dan murah



boleh tak lokasi posing dalam toilet hotel empire subang.. Tapi toilet dia cantik sangat..hehee




walaupuan Arreessa bergerak ke sana sini tudung mak still maintain okey...hehehhee

Yang teringin nak dapatkan tudung bawal ni

Jom terjah




LAGI ARTIKEL MENARIK

3 comments

  1. laaa xde lg ke kt shah alam. baru plan nk pegi cari huhuuu

    ReplyDelete
  2. antalya : ada jumpa kt aeon big shah alam.rm10 jeee

    http://jalanabadi172784.blogspot.com/2013/05/tudung-bawal-tribal-murah-di-shah-alam.html

    ReplyDelete
  3. Salam sister.. jom tgk tudung2 dan shawl kt blog hijab valley. Tgh promosi skrg. Free postage lg =)

    Terima kasih
    http://hijab-valley.blogspot.com

    ReplyDelete