Kasut Tiamo

Thursday, April 18, 2013


Selalu pakai high heel.. Tapi sekarang sudah beralih arah.hehehe padahal sebab terpengaruh dengan kawan.

Tiamo pernah dengar tak? Kasut ni brand Korea. Design Korea macam biasa la comel-comel dan Ainul pun ala-ala perasan comel.hehehe

Yang best pasal kasut ni selain comel adalah, pelapik kasut yang lembut dan buatkan kita berjalan dengan selesa. serius sangat selesa.lembut je. Selalu kasut macam ni pelapik agak keras.

Last week, sudah p borong 2 pasang. Ada lagi yang berkenan di hati tapi saiz takde la pulak.Nasib baik kalau tak mahu borong 1 kedai aje.nafu..nafsu..



Paperbag Tiamo yang comel. Cute la sangat ka. Nak bawa pun sambil kembang hidung. 


Ini dia hasil rompakan saya.eh beli tau. Besar kan kaki Ainul.hehehehe.. Cuma tengok pelakik kaki dia. Lembut gitu. Kena cuba pakai baru tahu

Tiamo ni ada design kasut untuk ibu dan anak perempuan tau. Serius sangat comel. Berkenan jugak nak beli untuk Arreessa tapi tak bawa dia so susah nak agak ukuran.



From TIAMO FB


Tiamo ni ada di The Gardens, Suria KLCC dan Sunway Pyramid yang ainul tahu la. Apa pun korang boleh refer Facebook Tiamo ye.




LAGI ARTIKEL MENARIK

2 comments

  1. menarik juga. Done follow sini juga yer P/s kalu boleh xyah letak word verification tu. Lemah semangat nak komen hehehe

    ReplyDelete
  2. Good blog :) Tiamo Shoes are Modern Classic and Career Fashion for working women, Dressy Elegant for the weekend and Celeb Glam for special occasions.
    I like the story of the designer and you may see her story at:
    http://www.kidbuxblog.com

    ReplyDelete