Dekorasi Almari bawah tangga

Monday, April 08, 2013

Masih ingat lagi dengan kisah deco rumah Ainul.. Yang belum baca sila refer sini .. Serius memang tak pandai nak deco deco hias rumah ni.huhu

Alhamdulillah dah berjumpa contractor yang boleh bagi harga murah untuk buat almari bawah tangga. Terlalu kosong pulak bawah tangga tu. Buat habuk membiak je.hehe


Itu dia tangga rumah Ainul.Kosong dan suram je kan.huuhuhuu


Contractor sudah jumpa.Tinggal nak design almari macammana yang sesuai je.


Zaman serba moden kita google aje. macam-macam design keluar. Ini antara yang berkenan dihati


Buat siap-siap almari untuk tv. menarik jugak


atau buat mini library :)  tapi plan library di tingkat atas.


lagi smart buat SOHO bawah tangga.hehhehehe



yang ni tutup habis. so boleh buat simpan pinggan mangkuk 


Ini pun SOHO bawah tangga


Semua menarik..cuma kena pilih mana yang paling sesuai dan paling praktikal untuk seisi keluarga. 


korang ada idea tak? kot sudi sumbangkan :)


Love
Ainul Mustafa

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments