Kulit Cantik dengan Shaklee

Tuesday, February 26, 2013

Dahulu kulit saya banyak sangat parut jerawat. Siapa yang kenal saya sejak dulu memang tau la.hehe..

Selepas kahwin pun muka macam tu jugak. Tak banyak perubahan. Tambahan saya tak suka pakai make up. Nasib la muka memang buruk jek.hehe


Alhamdulillah sejak jumpa set kulit Shaklee banyak membantu.Dahulu kulit saya kering, kusam, parut banyak..Sekarang semakin hilang masalah itu.

Berapa lama ambil masa? sebenarnya saya tak sedar pun. sebab saya makan shaklee untuk menyusukan anak. Sehingga pada suatu hari di pejabat selepas solat zohor, kawan opis tegur.Katanya muka saya makin putih dan licin. Heh? time tu tak pakai make up pun.Yelah lepas solat takda la nak make up balik.

Apa yang saya ambil? Saya amalkan b complex, ESP dan vit C.paling suka ESP la sebab ESP kan protein.bantu hilangkan parut jerawat saya.hehe


Kerja saya yang tak tentu masa, selalu ke site yang panas menyebabkan kulit kering dan kusam. sekarang ni nampak sangat beza. saya suka saya suka


Shaklee ni vitamin semulajadi. Ada clinical test. Harga pun murah.memang puas hati la

Belum cuba? meh cepat cuba. tak rugi tau..ESP tu selain minum boleh buat masker. JIMATTT


Nak order kat sapa??

Sila contact 


Harga dan consultation TERBAIK


LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments