Fesyen tudung

Friday, February 15, 2013

Saya bukan la seorang yang giler fesyen atau suka berfesyen.Haha memang tak reti berfesyen pun.belasah aje ler.Asal tutup aurat, selesa sudah.

Baju, tudung pun biasa-biasa. Ada la yang berjenama dan ada yang tidak.Asal cantik dimata saya dan husband sudah. Kasut paling suka pakai sandal flitflop je.Walaupun biasa-biasa aje tetapi selesa dan boleh dipakai ke mana-mana. High heels hanya pakai ke opis. itu pun kalau rajin.kalau tak pakai flat je.tak sakit kaki :)

sekarang nak cerita pasal tudung. Ainul pakai semua jenis tudung.Janji selesa dan sedap pakai.takde la setia pada yang satu :)

tudung bawal



Versi tudung bawal zaman baru kahwin dan sekarang...haha sama je kan :)


Tudung segera




Tudung Ariani


Tudung D'Haja

tudung instant kan orang panggil? entah la apa ke namanyer.Selalu panggil yang ada awning.Senang nak pakai. Feveret so far Ariani & D'Haja. 

Ada juga beli yang murah cap ayam tp selalu awning fail.hohoho



Shawl

Paling feveret..sebab saya akan nampak muda jelita...Ahahhahahha sila muntah :))))


Sebab shawl boleh digayakan dengan macam-macam fesyen. Yang penting MURAH..tak pernah la beli shawl sampai berpuluh ringgit. RM10 ajo :)





saya dan shawl :)



Tudung Syria


Ini pun feveret jugak.sebab senang disarung begitu sahaja. tak perlu nak gosok.hihihi pemalas kan saya 






Apa jua jenis tudung janji pakai selesa, tutup aurat dan yakin diri..

Anda bagaimana?




LAGI ARTIKEL MENARIK

4 comments

  1. kalau mas, janji tak payah iron.
    sekrang tudung fave, tudung awning cotton lembut tu. kalau lambat bgn, nak gi keje pun senang. sarung je. hahaha

    ReplyDelete
  2. tudung express je senang.skang gila 3 layer. dulu2 suka syria sebab senang.tp kepala cepat pening sbb xleh bla ngan inner yg melekap tu.huhuhu

    tapi skang tgk org pakai shawl mcm cantik je..

    ReplyDelete
  3. setujuuuuu. sekarang ni tudung yang dijual harga sama mahal dengan harga baju. yang penting selesa :) saya tengok akak lagi lawa pakai shawl, nampak lagi muda. ngeee :)

    ReplyDelete
  4. dina tengah gila shawl skrg..kembali ke alam sebelum beranak.hehehe..tp tak suka shawl yang lembuk sbb susah nak pakai.

    ReplyDelete