Dinner di Cameron Highlands

Tuesday, February 26, 2013

Kembali bersiaran kisah percutian 2 hari ke Cameron Highlands.Kisah lalu boleh baca disini

Makan malam di cameron.Nasib baik pergi time hari biasa.Jadi kedai semua yang senang cari dan tak ramai orang. Tips tu jangan pergi time cuti sekolah :)


Ini dia restoran best itu..

Restoran ini terletak di pekan brinchang. Berdekatan dengan hotel Rosa Passadena. Yang agak tak best sebab parking susah. Kawasan yang dekat dengan kedai-kedai.Jadi parking agak terhad. Kalau time cuti sekolah atau public holiday mesti lagi susah. 


Muka kesejukkan dan kelaparan..serius lapar giler time ni.hohohoho


Menu di restoran Pak Nik Ikan bakar Pekan Brinchang.


Tomyam campur...ok je la rasanya :)


Kailan ikan masin , telur dadar.lupa nak ambil gambo sambal belacan dia.sambal belacan TERBAIKK..siap tambah 2 kali..hehehehhe



Ikan siakap 3 rasa....wallah sedapppppp.. sampai ke tulang kitaorang makan. kelaparan la katakan :)


Harga tidak la mahal sangat..Biasa la makan macam ni.

Yang pergi ke cameron tu tak tahu nak makan malam di mana jemputla ke Restoran Pak Nik ni..


Alhamdulillah ")

LAGI ARTIKEL MENARIK

1 comments

  1. Aku pun masa g CH makan kt cni. Mau tanya org2 kat situ tmpt mkn mana yg best. Diorg suggest ar Pak Nik ni...hehe

    ReplyDelete