Nursery Arreessa di Seksyen 7 Shah Alam

Tuesday, October 09, 2012

Lama tak update cerita kan.huhuhu..bizi la sangat.bizi plus malas sebenarnya :)

Story lama yang baru nak update :)

Masjis hari raya Nursery Arreessa. Nursery Nilam Az-Zahra Seksyen 7 Shah Alam. Ramai yang email, PM,sms ainul tanya pasal nursery ni. Maaf ye lambat bebenor nak update cerita.

Ini lah Nursery aka school Arreessa.So far Alhamdulillah sangat berpuas hati dengan nursery ni. Cikgu-cikgu kat sini pun ramai & baik-baik.




Sila ambik no ni ye. mana tau nak tengok-tengok :))









Setelah 6 bulan Arreessa ke school ni, banyak perubahan pada dia.Menangis setiap kali hantar & ambik tu biasa la mula-mula.Kena keras kan hati.Cakap kat dia kena jugak p school sebab untuk kebaikan dia.Lama-lama dia seronok p school. Balik je dok cerita nama teacher, nama friends kat school.

Next year plan nak tukar Arreessa ke pre school macam little caliph or Montessori. InsyaALLAH tengok keadaan macammana la kan. kalau ke pre school mungkin banyak lagi yang dia boleh belajar.

sesiap yang ada hantar anak ke pre school? kot-kot blh share cite korang ok ke tak??



LAGI ARTIKEL MENARIK

11 comments

  1. salam puan,
    bole saya tahu yuran kat taska nie brape yek?terima kasih.
    -huda

    ReplyDelete
  2. Orait..tq.
    Sy cube cari taska ni tp x jmpe plak.last2 jmpe ngn taska sarjana pintar. ;) leh x bg alamat taska nilam az zahra ni? Tq byk2.
    -huda

    ReplyDelete
  3. apa no tel ye? full address pls

    ReplyDelete
  4. taska ni sama dengan taska anak buah is. Dan ada gambar anak buah is dalam ni. hahahaha...

    Taska ni best! Byk aktiviti. Salah satu aktiviti dia, binatang peliharaan. tak pasal pasal anak buah is kena bela siput babi!

    Kene explore siput babi. Tapi bagus la..budak jadi kreatif! Haiii jauh pulak taska ni dari seremban..huhuh

    ReplyDelete
  5. Taska ni terima dari umur berapa eh?

    ReplyDelete
  6. taska ni kat seksyen 7,jalan ape ye? klu umur 2 tahun boleh ke?

    ReplyDelete
  7. syaimaa : dr baby dh terima tp sila confirm balik la ye sbb dh lama ni. Arreessa pun dh 5thn

    ReplyDelete
  8. hidayah: area kws perumahan dekat pokli. kristal kot namanya. dr baby dh ambil tp confirm kan balik la ye sebab dah lama entry ni

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. maaf tak pasti lah. anak saya pun dah darjah 1 dah

      Delete