My Achievement

Thursday, September 06, 2012

Alhamdulillah bersyukur ditemukan dengan Shaklee.Dulu zaman study dah pernah dengar tapi time tu tak suka MLM ni.benci & anti betul.yelah bila dengar orang dok cakap pasal kena keluarkan modal berpuluh2 ribu, lepas tu keje cari orang je bukan menjual sangat pun.

Kini segalanya berubah..dulu saya tak tahu.dengar cakap orang je.Tapi sekarang bila dah buat baru tahu.Tiada istilah puluh ribu pun modal.semua MLM bermula dengan daftar ahli je.yang minta puluh ribu tu sebab nak cepat naik pangkat.takpa kita belajar dari pengalaman.

Shaklee hanya bermula dengan RM75 sahaja.Dari RM75 itu la Alhamdulillah Ainul boleh dapat income 4 angka sekarang.4 angka tu Alhamdulillah setiap bulan semakin menaik menghampiri 5 angka  :)

ianya bukan datang dengan cari orang or goyang kaki je.kena la usaha kan.Support group yang ada banyak bantu macammana nak menjual.Kami pentingkan sales bukan berapa ramai orang yang kena cari.Orang akan datang sendiri pada kita.jangan risau.

Bila dah income hampir sama dengan gaaji, Ainul semakin yakin untuk buat 100% biz ni.InsyaALLAH bila dah mencecah 5angka tu akan proceed cita-cita.target hujung tahun ni.jadi tahun depan boleh la plan untuk jadi WAHM.Working at home mom :)

Pencapaian setakat ini.. Baru tangga ke 2 tetapi dah happy :)))


Distributor ke Supervisor June 2012


Supervisor to Sr Supervisor July 2012





next mission is Coordinator :)


Amin!!!!!



kepada yang berminat nak tambah income..nak bebas masa & kewangan dijemput untuk sertai saya,Tiada paksaan.yang mahu berjaya adalah anda.Saya hanya bantu untuk mereliasasikan impian anda.we work as a team.


terima kasih :)







LAGI ARTIKEL MENARIK

5 comments

  1. tahniah... mungkin awak boleh share macam mana nak success dalam perniagaan MLM nie dalam entry awak...

    ReplyDelete
  2. izni: yg penting kita MAHU & NAK!! insyaALLAH mesti boleh.doa, solat tahajud, hajat, zikir jgn lupa.business ni selain berurusan dgn manusia, kita berusan dgn ALLAH juga.ALLAH MAHA PEMBERI REZEKI.amalan tu jgn tinggal.saya takde cari-cari org ni.anak-anak, cucu cicit shaklee saya semua dtg sendiri.insyaALLAH boleh punya.kalau berminat nk join jom saya guide kan.ainul 0133612717

    ReplyDelete
  3. tahniah ainul..noli tgh carik masa nk join nih..bz ngn anak asuhan..ad masa noli emel ainul.. ;)

    ReplyDelete
  4. CONGRATS AINUL... AINUL DAH NAK BERHENTI KERJA KE.....

    ReplyDelete