Master Celebration at Impiana KLCC

Thursday, September 06, 2012

Hari yang sangat indah.master Celebration Master Cery & Master Iffah


Majlis bermula 2.30petang. Kelam kabut & ada accident yang tak dijangka terjadi maka pukul 3.30 petang baru la kami sampai..nasib baik majlis baru nak bermula.Kami termiss part makan-makan..huhuhuu
takpa janji dapat jumpa master cery & iffah.Dua orang leader yang best & banyak bantu Ainul dalam biz ni


Iffah & Mama Cery on stage..serius Ainul yang nanges ..hehehe


kata-kata semangat dari mama cery. Dari seorang Engineer Petronas ke seorang businesswomen berjaya. Income hampir 100k.Semuanya bermula dari zero ke hero :)


Master Iffah..bermula ambik shaklee sebab dia sakit SLE. kisah dia pun sedih.huhuu..Iffah pun dulu enginner petronas. income 5-6 angka je


meet kawan blogger & UB dan satu nenek dalam Shaklee. Nad & Zahin

Pemalu je zahin.Tak sempat nak borak lama.selalu borak di alam maya je.hehehee

Sebelum balik


Saya & adik beradik Shaklee..sangat best team ni.kami saling bantu antara satu sama lain.takde dengki-dengki.takde nak unfriend sebab dia group lain..takde..okey...


next ....



MASTER AINUL FADZILAH :)







LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments