Selamat Hari Raya Aidilfitri ...

Saturday, August 18, 2012


Salam sayang Aidilfitri untuk semua .. Balik kampung tu bawa kereta elok-elok ye.Biar lambat asalkan selamat. Ainul akan beraya di Shah Alam ( MIL) pada raya 1-3. Selepas tu akan pulang ke villa parents tersayang kat Gerik Perak. So siapa yang area berdekatan tu meh lerr datang umah ye.

Raya tetapi biz shaklee still jalan... Sesiapa yang nak order boleh SMS/whatsapp/call -013-3612717 .. 

Pos laju buka semula raya 3-4 kan..insyaALLAH akan di pos pada hari itu.

Yang mahu cash on delivery ( COD) pun boleh..just bagitau ye korang kan set or product apa..


Mohon maaf kalau ada salah silap, terkasar bahasa ye. Saya insan hina lagi banyak dosa. Semoga Aidilfitri ni membawa cahaya kegembiraan dalam hidup kita sekeluarga.


Salam Aidilfitri dari

Faiz, Ainul & Arreessa 







LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments