Morib Gold Coast part 3

Tuesday, July 17, 2012

Sambungan kisah Morib Gold Coast kami..Part 1 & 2 boleh baca di SINI

Kisah mandi-mandi di theme park. Berbaloi juga sebab package yang ditawarkan RM188 termasuk hotel,dinner buffet,breakfast buffet & 2 tiket  theme park utk 2 hari.berbaloi kannn...

Tetapi gelang masuk theme park tu tak boleh buka kalau nak masuk untuk hari seterusnya.so kiranya kena makan, tido & mandi bersama la ye.

















Theme park yang simple tapi best. Arreessa je masih takut-takut kalau ke tempat dalam sikit.InsyaALLAH ada rezeki nak bawa mak ayah & anak-anak sedara pulak.



LAGI ARTIKEL MENARIK

2 comments

  1. RM188 mcm groupon punya offer jer. so food kt hotel camne? sedap tak?

    ReplyDelete