Morib Gold Coast part 2

Thursday, July 12, 2012

Makan sudah..perut pun sudah kenyang..badan pun penat.jom ke Hotel..


Tadaaaaa.. ini dia Morib Gold Coast



Lobby yang cantikk


Bilik pulak







over excited..


bathroom..ada jakuzi lagi..Arreessa punya la suka.tp sebelum jumpa pool la.lepas tu dah taknak dah jakuzi 





saya nak order nasi lemak satu...heheee



so far bilik bersih.cuma takde carpet je.so agak sejuk la sikit.paling suka bilik ada air corn & kipas. Ainul & husband allergic kalau tido dalam air corn so ada kipas memang best la.


Theme park dia best tak???


tadaaaaaa


kasi hint sikit




model kolam renang :)



to be continue......





LAGI ARTIKEL MENARIK

3 comments

  1. cepat update!!! kasi sy laki bini panas bontot dan rasa tak sabau2 nk pegi sini

    ReplyDelete
  2. huihhh santekk ok tpt dia. sapa tah kata tpt ni xbesh. i want to go too. nak release tension, asik melepek kat rumah, adui pening. nak juga udara best. kan??

    ReplyDelete