Best ke sunlight ??

Thursday, July 05, 2012

Jawapannya BESTTT sangat sebab???


1.Setiap botol Sunlight mempunyai kuasa menghilangkan minyak lebih daripada 100 limau.
2.Hasilnya, kerja mencuci pinggan mangkuk boleh dimudahkan dengan usaha minima, prestasi maksima.
3.Sunlight ingin membantu para ibu memudahkan kerja-kerja mencuci pinggan mangkuk supaya mereka dapat meluangkan lebih masa bersama keluarga mereka.
4.Pada 2011, Sunlight telah mencipta rekod dalam Malaysia Book of Records bagi bilangan pinggan terbanyak dicuci dalam satu acara; di mana sebotol Sunlight bersaiz satu liter telah digunakan untuk mencuci 10,365 pinggan semasa acara ‘Kecoh Kenduri bersama Sunlight’.

korang pernah iklan tu tak?? mesti pernah tengokkan...



cuba tengok gelas di atas.mana satu yang dicuci dengan sunlight?

Jawapannya sebelah kanan.

Berkilat kan???

sebelah kanan dibasuh dengan sabun cap XX... masih berminyak :(



Apa lagi cuba la sendiri :)



LAGI ARTIKEL MENARIK

1 comments

  1. Sunlight memang best..pernah jugak try pakai sabun pencuci pinggan yang lain jenama..ingatkan lebih kurang..pakai sebotol tu untuk lebih sebulan..;)

    terasa macam post testimoni pulak..kekeke

    ReplyDelete