Alhamdulilah...syukur Ya ALLAH

Friday, July 13, 2012



Alhamdulilahhh...

terkejut dapat SMS ni semalam.

Naik 1 tangga dalam biz.

baru 5 bulan buatbusiness ni.Itu pun suka-suka je.Tak sangka dari suka-suka, menjadi minat & passion Ainul sekarang.

income?? Alhamdulillah sama dengan sebulan gaji sekarang.Bulan ni insyaALLAH naik lagi..

Kenapa Ainul buat biz ni?

Jawapannya sebab SENANG ...


itu je jawapan ainul bila orang tanya..

Apa yang senangnyer??

1. Modal.tak perlu modal berpuluh-puluh ribu riban. RM65 ajeee..diulangi RM65 jeeee

2. Product : Product shaklee memang terkenal terutama dikalangan ibu menyusukan bayi.

3. Kelas: takde kelas tiap-tiap minggu.malam pulak tu.takde..kelas dalam 2-3 bulan sekali.Yang best boleh bawa baby & husband.kelas ala-ala santai.Darp pagi hingga petang.So malam family time :)

4. Downline: Tak perlu asik kena cari orang je.tak kuasa makkk..Focus UTAMA biz ni SALES.. MORE SALES MORE MONEY !!!!

5. Stokis: Tak perlu ke stokis pun takpa. cara order barang guna email aje. tak percaya sudah.once u dapat order,customer bank in duit,u email kt shaklee barang apa nak di beli & ke mana perlu dihantar.Shaklee yang akan uruskan penghantaran terus ke rumah customer

6. Support group: Group yang sangatttt best. Banyak membantu.tiada langsung hasat dengki.remove freinds segala. 


Yang paling penting juga, sejak jumpa biz ni, group ni..ainul akui Ainul makin rajin solat hajat, solat dhuha, solat tahajud.Bukan nak riak..MasyaALLAH tetapi kat group leader selalu pesan jagn tinggal solat, buat solat sunat.Itu adalah kunci pintu rezeki.nak tanya kat mana motivasi macam tu yang kita boleh dapat???

Team ainul sekarang pun makin besar.Syukur..

Sesiapa yang mahu buat side income secara santai boleh email ke ainulfadzilah@gmail.com

atau SMS/whatsapp 013-3612717

InsyaALLAH ainul akan cuba bantu anda 


Jutawan Shaklee



Master Ainul Fadzilah insyaALLAH...

Berusaha.


Amin!!!!!



LAGI ARTIKEL MENARIK

2 comments