Big Taste Shah Alam

Wednesday, June 20, 2012

Assalamualaikum & salam sejahtera

Cerita lama....baru nak update ")


Mak datang rumah, jadi sekali sekala bawa la mak makan kat luar.Kebetulan seminggu sebelum tu tertengok Safiyya di TV9 pasal restoran Big Taste. Western Food.Mak memang suka western food.Kalau ayah suka makanan melayu.Anak-anak ?? melantak apa sahaja.hehhee

Lokasi Big Taste ni betul-betul sederet Fareeda & Pearl Haja tu.Confirm senang cari kan. kat Seksyen 7 Shah Alam.


Ini la Big Taste


Hajat dihati pada mulanya nak makan pizza. Tetapi sedih takde pulak.ehmmmm...


Spegetti



Mushroom sup yang sangat sedappppp...ni husband punya 


Nasi ayam black papper..my brother punya.


Pizza takde....so mak order laksa johor :) 

Makanan melayu pun ada tau.mana la tau selera bertukar.hahaha macam contoh mak saya lerr

Family yang ada. yang tengah itu la buah hati saya.Mak saya


Yang perempuan tu, my sister Ainil yang bakal terbang ke Australia July ni.Sambung master in architecture. Akak ko jugak yang malas nak belajar :(

Yang lelaki baju biru tu boyfriend saya forever..heheee.. my little brother.Adik bongcu yang super manja dengan kakak-kakak




Adik lagi..Aini :)

Tadaaaa.... babah & arreessa


Budak yang excited makan sampai tumpah air ..ehmmmm 




Makanan ainul.rasanya kurang la sikit.Chicken cop yang tak berapa masak & kuah black pepper yang tak berapa menyengat


Mama..nak mamammmm...





Menu babah..yang ni sedap.Jeles pulak.tak ingat nama apa.tapi drumstick kecik-kecik..

Tengok tangan kecik nak ambik french fries


Mak cakap Laksa Johor dia pun ok je laaa....ada kurang seket 


yang ni fish n chips.


Ayam black pepper my bro..licin ..


Yang paling BESTTTTT..lain dia dalam gelas BESAR tau.Puas hati minum


Total harga....gulpppp telan air liuq dulu.Agak mahal la bagi ainul.


Sesiapa yang suka western food, mai la try.baru boleh komen la.






LAGI ARTIKEL MENARIK

3 comments

  1. teringin nak terjah ke sini... tapi teman tak tau jalan la pulak... awat tak share coordinate GPS nya...

    ReplyDelete
  2. tak set sbb dokat je dgn umah.ala sonang je.awak tau jakel shah alam tak? area situ la.

    ReplyDelete
  3. kak ainul...penah makan kat sini jugak.. :) hmm...ainil da kawen ke?? aini dah tau dah...akmar aka siti ni kawan aini masa sek. ren dulu.. hehe

    ReplyDelete