Gatai Tangan ..huhuu

Friday, May 04, 2012

Alhamdulillah rezeki...

Tangan pun gatai sana sini.huhuhuu

baru beli tudung kat sini ..asal cantek je terus zass kelik M2U.  parah :(





jemput la beli kat sini.design yang cantik & harga yang berpatutan. Ainul dah 2 kali beli kat sini. Tudung dapat dalam kotak lagi.kerlass tau.Kotak pun cantik.Serius tak sabar nak tunggu tudung ni.


Korang penah shopping kat sini tak?? 




yang ini je masih belum akan confident lavel yang tinggi untuk membeli. buka apa takut tak muat.huhu..dress sangat la cantik tapi takut terlalu panjang buat ainul.yelah orang  nyer tinggi ala-ala model.hahahaa

yang ini pun cantik :)

Heidi Shirt - Burnt Orange

Mega Dot Blouse - Coffee

Tilly Blouse - Brown Polka

Olivia Peplum Blouse - Green

yang ini cantik kalau saya kurus la.huhuhuu..kalau sekarang pakai harus banyak benjolan sana sini.huhu


Jom share port shopping online korang :)









LAGI ARTIKEL MENARIK

4 comments

  1. Available at http://www.onefesyen.com and https://www.facebook.com/pages/Camouflage/179270435502311

    ReplyDelete
  2. Available at http://www.facebook.com/pages/Camouflage/179270435502311 & http://www.onefesyen.com

    ReplyDelete
  3. Available at http://www.facebook.com/pages/Camouflage/179270435502311 & http://www.onefesyen.com

    ReplyDelete
  4. Available at http://www.facebook.com/pages/Camouflage/179270435502311 & http://www.onefesyen.com

    ReplyDelete