Mencari mini sofa untuk Arressa

Monday, April 30, 2012



Assalamualaikum & salam sejahtera



Edisi mencari sofa kecil untuk si comel Arreessa Zulaikha 


Kids' Sofa Chair - Pink

Source from HERE



Comel giler kan... huhuhu mana nak cari yang macam ni ?

Source from HERE



Yang ini pun sweet 





Ada sesiapa tahu kat mana nak cari sofa kids macam ni? 

Dah cari kat Ikea tapi kerusi biasa bukan sofa.


Mesti comel kalau Arreessa yang duduk.hehehee

Kalau ada yang tahu mana nak cari bagi tahu ye

Thank you 




LAGI ARTIKEL MENARIK

2 comments

  1. ilya belikan kerusi tangan yang size kecik je utk dhini..awal2 memang excited nak dok..da lame2 ni da tak heran die..memang kiut bebudak dok sofa sendrik...g le round2 kedai perabot..mesti ade nye :D

    ReplyDelete
  2. Sy suka baby sofa by fella design.. Nk bli murah kene tgu warehouse sale fella.. Sgt comfort

    ReplyDelete