Buku yang WAJIB dibeli...

Friday, April 20, 2012

Assalamualaikum & salam Jumaat


Buku yang bagi pendapat saya, semua wajib baik. Sebab banyak cerita bagaimana, kenapa orang yahudi boleh berjaya. Kalau diikutkan sebenarnya orang yahudi sendiri pun mengikut apa sahaja apa yang Rasullah SAW ajarkan. Terutama bab pemakanan. Cuma kita orang sendiri yang tidak mahu ikut.

Sebagai contoh, sejak dalam kandungan lagi Rasullulah berpesan supaya si ibu makan makanan yang berkhasiat seperti kekacang, kurma.. bagus untuk kesihatan anak dalam kandungan. Banyak lagi sebenarnya. Lebih baik beli buku ini. Saya bukan la agen or penjual cuma seorang pembaca buku.





Cuba lihat mereka yang berjaya di dunia ??? Kebayakkan dari golongan yahudi. 

Jadi jom kita bangun dan jadi orang ISLAM yang lebih berjaya dari mereka.


* Ainul beli kat MPH. Harga dalam RM20++ je






LAGI ARTIKEL MENARIK

3 comments

  1. best eh buku ni?nak belila..salu baca kt fwded emails je

    ReplyDelete
  2. salam kenal. i dah follow blog comel ni.follow i balik ye..tq..;D

    ReplyDelete
  3. salam kenal ainul.. wah, mmg nk kene beli nih. sy pon de bc gk tentang ni kt tenet.

    ReplyDelete