1st UB Gathering 7 April 2011

Wednesday, April 11, 2012

Assalamualaikum & salam sejahtera

5 hari sudah belalu tetapi kehangatannya masih terasa. Korang ingat ABPBH saja je ke yang hangat. Gathering UB lagi HOT meletup.hehehehee

Alhamdulillah Ainul ditugaskan oleh tuan pengerusi Dayu untuk menempah kek harijadi anak-anak UB. Puas survey sana sini.Akhirnya bertemu jodoh dengan kak Jasmeen.




Kek yang cantik, sedap..yummyyy!! seronok bila kawan-kawan cakap sedap.lega sangat-sangat...

Ramai yang datang.Masing-masing bawa makanan.Memang meriah.Makanan pun sedap-sedap belaka. Ada bihun goreng, Laksa Sarawak, puding.ishh macam-macam la.


Sesi potong kek..Arreessa punya tunggu 2nd batch :)


Next batch kita potong kek ye sayang..This time untuk kawan-kawan arreessa dulu


Kaum ibu la yang palaing excited. Kaum bapa jadi photographer 

kantoiii dating...mana Arreessa ??


disini....



INI :)


Arreessa ngorat Auf ye..

Sesi harus gathering




Keluarga besar UB


Terima kasih kawan-kawan yang datang dan memeriahkan majlis. Yang tak datang tunggu 2nd batch tau. Pastikan datang tau!!

InsyaALLAH 2nd batch akan kembali. Kena buat lagi grand :)



- gambar adalah ihsan  dari Puan Dayu.. TQ dayu


LAGI ARTIKEL MENARIK

6 comments

  1. syoknya ya.....insyAllah 2nd gathering nanti nak datang....harituh Mareesa tak sihat :(

    ReplyDelete
  2. (:

    wlau masih terasa kehangatan nya, tp dlm masa yg sama dh teruja nak tunggu 2nd batch.. camne??

    ReplyDelete
  3. owhh yur hubby lah yg cute pakai angry bird shirt tu yer

    ReplyDelete
  4. kak nak tanye akak tempah kat mna kek n erk?cntik design dia...ssuai tuk bday boy gak n....

    ReplyDelete
  5. nak tau kek tempah kat mna?cntik designnye...

    ReplyDelete
  6. shaza:beli kt sini http://www.chocolatevanilla-jasmeen.com/

    ReplyDelete