1 Tahun 6Bulan

Sunday, April 01, 2012

Assalamualaikum dan selamat berhujung minggu :)

Bagaimana hujung minggu anda? mesti bestkan dengan aktiviti bersama keluarga.

Hari ini genap 1tahun 6 bulan puteri Arreessa Zulaikha. Alhamdulillah Arreessa membesar dengan sihat, cergas, cerdas dan pintar.

Pencapaian Arreessa sekarang sangat la memberangsangkan. cewah ayat!! hehehehe... 

Sekarang macam-macam perkataan yang dia dah boleh sebut. Cuma pelat la sikit. Kadang-kadang kelakar & sweet je cara dia sebut.

Makin manja la sangat. Manja dengan mama & babah. Kalau mama marah je terus ke babah.Dia tahu babah baik tak garang macam mama :)

Hari ini sahaja, Arreessa sudah berjaya tiup harmonica. Percubaan yang baik. Mana nak tumpah kuah kalau tak ke nasi bukan? Like father Like Daughter 

Kalau Arreessa suka music like her father, Ainul support je. Janji pelajaran , agama tidak dilupakan. Apa yang anak minat kita kena support kan.Alang-alang buat biar jadi macam Yuna :)


Jom layan video Cik Arreessa Zulaikha :)





Sekian terima kasih :)




LAGI ARTIKEL MENARIK

2 comments

  1. sudah besar ye arreessa :)
    kuit je tiup harmonica tuh :)

    ReplyDelete