Berpantang dengan Set berpantang Shaklee

Thursday, February 23, 2012

Sila jangan salah faham ye..ainul tak pregnant lagi...hehheee .. ni just nak share testimonial kakak ainul yang masih dalam pantang. Kakak ainul ni memang dari 1st pregnancy ada masalah HB rendah. Haha kami memang keturunan darah rendah bila pregnant.

Tapi sejak guna set mengandung & pantang shaklee, dia masih bertenaga. yelah anak dah 3kan.Mana nak layan baby , nak layan 2oarang anakyang lain.

Susu pun meriah giler..Alhamdulilah. Semoga kak yong berjaya full breastfeeding Nuha Aliyah :)

Ini yang anda dapat dgn set pantang..





Gambar Nuha yg comel




Sesiapa yang berminat boleh contact Puan Aida : 013-3971216


Special price for u :)




LAGI ARTIKEL MENARIK

2 comments

  1. tgh mencari2 set berpantang..kena beli by set ker leh beli satu2..harga brp setiap botol yer??

    ReplyDelete
  2. nak beli satu2 pun blh tp kalau dpt beli semua lg bgs. dpt multivitamin, B complex, vit c & alfafa.
    email saya utk special price : ainulfadzilah@gmail.com

    ReplyDelete