Bumbo Baby Sitter + Play Tray Set

Thursday, January 05, 2012

Siapa pernah beli Bumbo Baby Sitter + Play Tray Set? korang beli kat mana ye?? Arreessa sekarang suka nak duduk macam orang dewasa.comel pulak..

Baby seat  ini macam ni ye...


comelkannnn


macam-macam colour pulak yang ada...ishh ni geram ni :)






Anak sheikh Muzaffar pun guna ini ...hehehhehe google je zaman sekarang :)


kalau Arreessa mesti lagi comel kannnn....maaf ye Dr Halina.Anak anda pun comel :)


Sapa tau kat mana murah share ye .. TQ


LAGI ARTIKEL MENARIK

8 comments

  1. arreesa dah setahun lebih kan?rasanyer tak sesuai dah kot duk dlm nie :-) tapi benda tu ader jer jual kat http://www.mybbstore.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=571

    ReplyDelete
  2. eh kalo x silap bumbo seat untuk babies 1 year n below kan? ke I silap? ;p

    ReplyDelete
  3. Ainul, cuba tengok kat littlewhiz. Mase kite beli taun bile erk, ade sale murah gile. Sekali tray dalam rm130 camtu. Kalau kat sogo rase macam dalam 180 lagi kot. Tak sure. Trylah carik.

    Ok kerusi neh. Membantu baby cepat duduk. Fahrin sekarang dia main tunggang terbalik ke dalam kerusi tu. Dia suke main macam tu haha

    ReplyDelete
  4. ainul, bumbo seat ni biasanya orang guna utk baby yg baru2 nak belajar duduk..arressa dah tak yah kot..she already can seat unsupported..=)

    ReplyDelete
  5. huhu..oo..membe aku ada beli utk anak dia...aku tetaw lak mana dia beli..comel je kan

    ReplyDelete
  6. Kalau tak slap this is for baby yg baru belajar duduk (unsupported).. Yang dah boleh duduk kalau tak slap should be seated just like any other adults... When my child was 6 mths, I wanted to get this tp review from some of my fwens kata not worth sbb kejap sgt guna after that baby dah boleh duk sendiri dia tak nak dlm ni.. But they are cute for sure, sesuai utk feeding time for baby kecik..

    ReplyDelete
  7. Salam kenal.. Sy pn Ada beli tru website.. Mybbstore.. Kerusi ni bgs utk postur baby. Guna stat umur 5bln.. Kalo umur setahun tu cam dh x sesuai..

    ReplyDelete
  8. ada plan jgk utk baby ke 2 nti.. sng nak suap bubur..hihihi

    ReplyDelete