15bulan Arreessa

Tuesday, January 03, 2012

1January 2012 bersamaan 15bulan Arreessa Zulaikha. Ya ALLAH cepatnya masa itu berlalu.semakin besar anak mama.

progress Arreessa skrg :-

1. dah boleh jalan.fuhh mama yang ponat nak mengejar

2. mulut dah macam bertih jagung.tidur pun nak cakap..

3. sudah mula boleh menyebut ' taknakkkk, minum, buat bunyi bakkk ( bunyi bekk kambing sebenarnya)..

4. sudah pandai buat muka AYU :)

5. Sudah pandai makan guna sudu

6. semakin manja. Tidak boleh merenggang langsung.mandi pun kena bawa.hehehehee

Semoga anak mama sihat, cergas, bijak selalu :)


Arreessa bawa babah jalan-jalan ye :)



 SMILE :)


LAGI ARTIKEL MENARIK

5 comments

  1. COMELL...moga aressa membesar dengan sehat :D

    ReplyDelete
  2. gamba last tu cute je muka arreessa...mcm2 memek muka die buat..hehe

    ReplyDelete
  3. TQ ilya.anak ko mesti dh besar kan..lama tak jumpa ko

    ReplyDelete
  4. anid: tq anid.dah mcm2 memek & bunyi dia dh pandai buat..

    ReplyDelete