Aplikasi Android untuk Arreessa

Tuesday, December 20, 2011

Zaman yang makin canggih..mendidik anak pun kena la canggih.hehehe..Mula-mula ada S2 ni memang tak reti nak guna.Biasa la mama Arreessa tak berapa canggih. nasib baik la kawan-kawan opis membantu.

Bila dah tau pasal aplikasi android ni, terus tercari-cari aplikasi yang sesuai untuk Arreessa. Selalu asyik gigit handphone mama je kan.

Aplikasi yg sesuai untuk Arreessa & juga anak anda..

0-10 Numbers



Math Attack



Memory for Kids



PopMath


Kids Piano 



AbataHijaiyiah




banyak lagi sebenarnya..korang p je aplikasi MARKET..pastu search je apa sahaja..

Hope Arreessa suka la.takde la geget handphone mama lagi.huhuuhuu

LAGI ARTIKEL MENARIK

1 comments

  1. emm memang bagus pon cmtu ainul..bebudak skang da maju kan..nampak derang sgt suke je bile le touch touch skrin ,,benda2 kat skrin pon bergerak..kita dedolu mane ade cmtu...lame2 nnt mula la henfon kita pon jadik toys derang..skang ni kalu bukak laptop pon berebut rebut dengan anak nak tgk vclips. :)

    ReplyDelete