Malaysia Vs Bahrain~ Stadium Bukit Jalil

Monday, November 28, 2011

Semalam 1st menjejakkan kaki ke stadium Bukit Jalil. Sebelum ni pernah pergi Bukit Jalil tapi perkarangan je la. Excited terlebih bila ada peluang nak tengok LIVE bola kan. Pada mulanya takut arreessa tak selesa. Sekali dah dekat sana, dia yang over happy ")

Makan dulu sebelum masuk....

Masa sampai tu dah ramai orang.Awal jugak time tu. Jersi pun ada jual tapi hujan tak sempat nak jalan-jalan tgk jersi..

geng-geng penyokong BOLA ")

Posing dulu sebelum masuk 

Arreeessa & mama ")

Nak masuk kena beratur panjang.Ramai yang p.yelah hari isnin esoknya cuti.Nak masuk tu kena check dek abg polis dulu. Yang lelaki la paling teruk kena check.Habis beg semua kena buka. Ainul punya la gabra kan sebab bawa beg punya la besar. Sekali polis tu  tak layan ponn..muka baik la katankan.heheheee


Gumbira dapat masuk stadium ..hehee

Meh layan gambar-gambar dalam stadium....








ramai kan penyokong...

kat sana, jgn risau la bab makan atau nak solat. Surau sangat banyak.Kat dalam stadium jugak ada jual-jual makanan, minuman.. dah macam karnival pulak.memang happening ..

Arreessa punya la excited sampai taknak tido. bawa p surau pun tak nak tido.nak main je.last-last mama dia bawa dia round 1 stadium..terus lena..Mama dia naik semputttt kalah abg main bola...

Best sangatttt walaupun Malaysia kalah. Takpa janji semangat kesukanan tu ada..InsyaALLAH kalau ada rezeki  nak p lagi ")


LAGI ARTIKEL MENARIK

2 comments

  1. Dah pernah pergi bukit jalill tapi untuk jom heboh jek HEHEHE Apa2 pungg memang happening dalam tu :D

    ReplyDelete
  2. wah! bestnya tengok bola kat stadium. semangat pun lebih sikit kan bila tengok kat situ

    ReplyDelete