susu drop?? Tolong!!!!!

Tuesday, September 13, 2011

Masih ingat lagi entry INI ??

Alhamdulillah production susu makin baik.cuma takde la melimpah ruah macam orang lain. Yang penting cukup untuk Arreessa.

Paling ainul suka pasal shaklee ni sebab susu yang diperah akan nampak pekat & Arreessa minum sikit pun kenyang. Maknanya walaupun sikit tapi pekat , berlemak & sedap ( ecehhh macam penah rasa jer..hehehe)..

Kita pun akan bertambah sihat sebab dalam set B breastfeeding ni ada vitamin c jugak. bagus untuk kulit tau..

Kepada ibu-ibu or bakal ibu meh la try shaklee set B ni. RM80 je pon.. Pelaburan untuk kesihatan..

Macammana nak order ???

boleh email ainul: ainulfadzilah@gmail or SMS: 013-3612717..

** ainul tlg promote je ")

LAGI ARTIKEL MENARIK

4 comments

  1. haaa..dulu aku pun amik shaklee..masa cubaan nk menguruskan badan suatu tika dulu..hahahaha...tp aku nie je yg tak berdiscipline

    ReplyDelete
  2. berkesan ke? ilah cuba utk tambah susu je.yg lain xpenah..meh try lactolite.blh buang lemak ")

    ReplyDelete
  3. ada cara makan dia...aku pun lupa sbb aku test shaklee nie masa tahun 2007 - 2008 dulu..hehe

    lactolite???ce cite

    ReplyDelete
  4. rina: lactolite tu yogurt. blh campur dgn air apa2 pun.rasa pun sedap.mmg pembuangan lancar je tanpa sakit perut memulas.. hang blh baca kt arreesssa@blogspot.com atau search je aku punya page kt Fb.

    https://www.facebook.com/pages/Lets-Detox-with-Lactolite/134875853246823

    ReplyDelete