Dulu...

Sunday, September 18, 2011




DULU







SEKARANG




Nampak tak muka makin putih camapak hantu gomak sudah...Nak kata make up...pakai make up yang sama je..

Rahsianya... sabun beras la..

Muka ainul dulu kering.kalau senyum mesti nampak wrinkle ..huhuhuhu..lepas pakai sabun ni nampak kulit makin moist..

Keje pun selalu dok tgh panas tak pun dok dalam bilik equipment sejuk giler..tak bagus untuk kulit..kulit jadi kering.Thank you kepada Cik Enil kerana memperkenalkan sabun ni.. Murah & berkesan..

sapa yang nak boleh contact beliau ye ")

Ainil : 019-3716980



sekian terima kasih 

LAGI ARTIKEL MENARIK

4 comments

  1. Wah xsbar nih nk tggu sabun smpai..hihihi.. Akk pkai toner n plembp apa?

    ReplyDelete
  2. sabo ye...tak pakai apa2 pun.pakai sabun tu je.pastu tempek bedak skt.tu je..malas nk pakai toner, pelembap segal.hihihii

    ReplyDelete
  3. Nadiah: saya pun sblm pakai xpenah tau pun.ni pun ada org offer bg free.try je la.sekali best.skrg dah xbeli pencuci muka dah.jimat duit ")

    ReplyDelete