Arreessa & Baju Raya

Monday, September 05, 2011

Dapat juga Arreessa pakai baju kurung di hari Raya ni. Tema hari Raya pertama adalah grey tapi Arreessa yang takde baju kurung grey.puas cari 1 shah alam.yang jumpa besar sangat.Nasib baik ada dress Zara kaler grey.Boleh la..hehehehe

Hari raya ke2 baru la menyarungkan baju kurung.Tema kaler biru.I likeeeee!!!

Arreessa with her kezen Luqman...


 sexy la sayang ")


aksi manja-manja dgn mama....


Baju beli ni nasib baik la muat2.beli kat PKNS shah Alam saiz 0..hehehhee untuk budak-budak bawah setahun.

Next year kena tempah awal-awal kan untuk Arreessa.. 

Nasib baik arreessa nak jugak pakai baju kurung dari pagi sampai petang ")




LAGI ARTIKEL MENARIK

4 comments

  1. adrianna pun ada dress zara tu.bleh pakai sedondon nanti hehe

    ReplyDelete
  2. ayooo..cekci laa arressa..hihi..
    rafique pakai baju melayu half day jer..petang dah tukar uniform..huhu

    ReplyDelete
  3. comei jer arreessa pakai baju kurung kan...huhu sweet :)

    ReplyDelete
  4. comelkan bila anak2 kite pakai baju kurung. mcm kita kecik2 dulu pun comel jgak. hehe

    ReplyDelete