Baju Raya, kasut raya...raya! raya!!

Thursday, August 18, 2011

Pejam celik pejam celik dah hampir 20hari berpuasa kan...persiapan raya korang dah buat ke? tahun ni paling meriah la bagi Ainul & husband.dah ada cik Arreessa tu..

Alhamdulillah baju raya dah settle..Tahun ni beli baju kurung sedondon dengan Arreessa. Babah punya baju melayu je belum.takpe org lelaki kejap je nk p beli.tak cerewet mcm pompuan kan..hehehhehe

Arreessa dah ada baju kurung, 1 dress pumpkin patch & 1 dress ZARA.. kasut je belum ada..ehmmmmm...

Kasut apa yang best untuk baby ye???

Clarks




GAP



Korang beli kasut kat mana ye untuk anak-anak anda??? berbaloi ke beli kasut branded utk diaorg ??







LAGI ARTIKEL MENARIK

9 comments

  1. bg nani, asal cantik dan ada brand kasut for baby tp jangan mahal sangat sbb diorang pakai kejap je..

    ReplyDelete
  2. elly beli kat juco je..baby kiko punya brand je.itu je yg mampy

    ReplyDelete
  3. x sempat nak jeling2 brand2 branded tu..wet da settle!!hehe

    ReplyDelete
  4. kasut baby girl comey2 tol..dina beli kasut pumpkin patch jer utk rafique..sbb dok rasa macam dia dah nak jalan..pre-walker mesti pakai kejap jer ni..

    ReplyDelete
  5. Salam.
    tahun ni takde abby lagi. tahun depan insyallah. Boleh join fikir nak cari pakaian raya untu anak. Hihihihi....

    Zezebel.

    ReplyDelete
  6. same...so far i mcm dah cukup untuk mareesa,tapi rasa cam nak menambah je..huhu kasut i beli clarks lebih kurang mcm gambar tuh...comel,ada lampu2 bila jalan..huhuhu setahun sekali je.. :)

    ReplyDelete
  7. geram betul kalau tgk barang girls ni..

    ReplyDelete
  8. beli akt online jer murah ok gak banyak pilihan cume saiz jer kena pastikan tol2x..

    ReplyDelete
  9. biasa beli yg mana dan capai jek..
    tak kire jenama..
    sebab diorang pakai jap sangat..

    ReplyDelete