wedding cake

Wednesday, July 13, 2011

Alhamdulillah 9 July lepas my sister yang sah menjadi isteri. Congrats to both of u.semoga berbahagia hingga ke akhir hayat..Amin!!!

memandangkan my sister & her husband still study kat Moscow sana, so semua preparation kami adik-beradik yang lain yang uruskan.

Ainul telah ditugaskan untuk handle bahagian door gift, wedding cake.Mencabar jugak nak cari cupcakes,cakes yang sedap + cantik kat area kangar tu.Yelah kitaorang pun bukan la orang sana.Masih baru disana.Jadi takle tau sangat sapa-sapa yang buat cake yg sedapkan..huhhuu

Nasib baik skrg ni order2 main online je. Google punya google terjumpa la website ni..Najah Bakery ...
tengok punya tengok akak ni rupanya penah buat cake untuk Raja Muda Perlis tau..So agak yakin mesti sedap")

nak deal dgn kak najah ni pun senang.by phone , email je...hehehe

tadaaaaaa... ini dia wedding cake & cake untuk hantaran.Ramai yang puji especially cake utk hantaran.lain dari yang lain. Ada tetamu yang datang siap ambik no kak najah utk tempah untuk anak dia pulak.

 cake hantaran yang menjadi perbualan ramai ")


pictures are from Najah website



So sapa-sapa kat area utara tu yang nak order dgn kak najah ni boleh la contact beliau ye. 
Kak Najah : Najah- 012 5735856 / salju79@yahoo.com

LAGI ARTIKEL MENARIK

16 comments

  1. waaa...echa dh kawin...cngrats..jap..aku pk dia dh abes..paper hal..lawo kek nie..:):)... i like

    ReplyDelete
  2. cantik..mmg lain dr yg lain..

    ReplyDelete
  3. sis ainul dear,
    mekasih sbb tolong promote
    -kaknajah-

    ReplyDelete
  4. wahhh... kek tuh mmg kelasss....
    lain dari yg lain...

    ReplyDelete
  5. cantek2...

    ainul da tak dok gerik ke??

    ReplyDelete
  6. cantik kek tu..bakal doc laa katakan..=)

    ReplyDelete
  7. creative la wedding cake ni lawa!

    ReplyDelete
  8. rina: cantek kan kek ni.geram je tgk ")

    ReplyDelete
  9. ain_nia: tq dear..dpt idea pun dr blog akak najah ni.dia bt cake kemeja rasanya.terus dpt idea bt baju doctor plk

    ReplyDelete
  10. kak najah:welcome kak.tak promote apa2 pun.bgtau cake akak cantik je ")

    ReplyDelete
  11. zue:TQ zue..nanti blh order ye

    ReplyDelete
  12. ilya: umah kt gerik ada lagi.kampung halaman terchenta tu..ayah ainul kena tranfer ke kangar.bila pencen balik la gerik balik

    ReplyDelete
  13. deena: agak-agak kalo kita nk cake gambar apa ye? ainul bt cake topi engineer blh? hehehe

    ReplyDelete
  14. eisha: tq..nanti blh order utk ko plk ")hehe

    ReplyDelete
  15. eisha: tq..nanti blh order utk ko plk ")hehe

    ReplyDelete