2nd Anniversary...

Wednesday, July 27, 2011

fuhh ... sori lama betul tak update blog.huhuhuuu..busy dengan wedding my sister + keje-keje opis+ keje umah+arreessa + babah arreessa ..hehehe

Meh sini nak share cite kitaorang celebrate 2nd Anniversary.Alhamdulillah sudah 2 tahun.kejap je kan. Planning berbulan-bulan.macam-macam plan.nak makan kat luar la, p jalan-jalan la,tidur kat hotel la..last-last plan ke Bukit Tinggi , Pahang. Sebab dekat & kami tak penah p pon.Orang asik cite je kan.Nak jugak rasa kebestsan nyer kan..

Tema hari tu adalah biru, putih. Siap beli baju yang sama lagi.saje gedik..bila lagi kan.untuk Arreessa je takde baju yang sama. untuk baby takde la baju tu.next year la sayang mama ye ")

Lepas subuh terus gerak ke sana.Cameraman hari tu kawan adik ainul , Encik Ezuwan..free beb ")


 "mama, bila kita nak sampai ni"...


 Arreessa & cik Na

Sampai je sana, Arreessa sangat la hepi.Melompat-melompat dia.mama yang naik semput. Arreessa suke betul kalau bawa p jalan-jalan taman.Dia paling tak suke p shopping complex.huhuhu yang tu mama arreessa sukerrrr "(


 Budak tecit yang lompat-lompat excited ..tgk muka mama menahan berat arreessa.hukhuk


 My Daughter Arreessa Zulaikha

Babah & Arreessa..

Best la Bukit Tinggi cuma tak berapa sejuk sangat.beria je pakaikan cardigan untuk Arreessa..Paling semput bila naik bukit ke Japanese Garden..Siap adik ainul kena tolak ainul dari belakang..hahhahaha nampak sangat la gumuks...huhuhuhuuu 

Tak puas lagi nak tgk gambar kitaorang..eceh!! mcm artis hollywood pulak..hehhee...takpe-takpe korang boleh layan gambar-gambar kat FB ye ") KLIK SINI


** Suker dengan gambar-gambar ni??? Boleh contact ainul utk dptkan khidmat Incik Ezuwan ni.Harga special untuk korang ")

LAGI ARTIKEL MENARIK

2 comments

  1. wah siap bwk fotografer lg sambut anniversary tu. hehehe. Happy anniversay.Aressa pun excited sama. dh besar kan aressa. rasa mcm baru je baca entry kelahiran aressa

    ReplyDelete