sekejapnyer masa itu berlalu

Tuesday, June 07, 2011

pejam celik pejam celi Arreessa dah 8 bulan. mama Arreessa dah 27tahun..ehmmmm sekarang pun dah bulan 6.kejap je kan masa itu berlalu...

masih terkenang lagi Arreessa ketika ini..




sekarang ni...





tak lama lagi anak mama ni setahun..nak buat birthday party la utk Arreessa..boleh ajak Adriana,Rayyan, Marreessa,Rafique,Uquel,Humairah, Zahin..sapa lagi kawan Arreesssa ye ")

LAGI ARTIKEL MENARIK

14 comments

  1. betul..how time flies..rasa cam baru lg kenal masa masing2 preggy..skrg sume dah besar..mesti best ni kalau dorang meet up..ihihihi

    ReplyDelete
  2. auni jgak..wah xmalu btul..hahah

    ReplyDelete
  3. Salam..comelnya aressa..BW sini..follow u ok..hehe :P

    ReplyDelete
  4. comelnya la...

    btw tag awk...

    http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/06/neenaanuar-giveaway-autumn-in-melbourne.html

    ReplyDelete
  5. deena: p kan party cyrus sabtu ni? blh la bw rafique jumpa arreessa ")

    ReplyDelete
  6. ros: auni kwn arreessa jgk ")

    ReplyDelete
  7. mama cik merah: humairah aka cik merah la tu...

    ReplyDelete
  8. intanberlian: tq tag ainul

    ReplyDelete
  9. tecik nye arreessa dlu.skang dh 8 bulan.cepat je besar.pastu makin comel lote.*muahhhh*

    ReplyDelete
  10. cha nak dtg bleh tak aunty???
    ibu tu mmg suka bday party ni
    dia kata abwak cha bersosial tp cha tgk macam dia je yang bersosial lebih

    ReplyDelete
  11. hunny: TQ..sama la dgn adriana ")

    ReplyDelete
  12. dayu: InsyaALLAH kalau jadi.berangan je lebih mama arreessa ni.hihi

    ReplyDelete