Tutti frutti Seksyen 13 Shah Alam

Friday, May 27, 2011

Akhirnya dapat juga rasa Tutti Frutti..hahahha sila gelak kan ainul. orang lain dah naik muak , ainul baru terkedek-kedek nak cuba..

Sukerr sangat sebab dah ada kat shah alam ni.so takyah la nak p jauh-jauh kan.harus terjah tiap-tiap minggu.sedapnyer...dah mengidam ni tau..yummy!!!

jom layan gambar...jangan tergoda okey ")

nak lagi!!!

ni dia , tuan yang telah menggoda ainul...aka adik ainul


Arreessa & cik mas ( adik ipar)

Arreessa & mama..lepas je gambar ni di ambik, sedikit tutti fruitti tu tumpah sebab si budak kecik ni pun nak makan jugak.laju je tangan dia..

Tutti frutti ni terletak kat area bangunan NAZA punya.canteekk. Rupanya dari maklumat adik ainul, Tutti Frutti ni anak NAZA punya.anak perempuan dia. Idea dapat masa dia p melancong kat Korea.

Kat belakang kedai tu pulak ada taman.cantik tau.lepas makan, sesi berposing gedik-gedik pulak...

Arreesssa asik nak lompat je..fuhhh

suker dia bila kena angkat..omaknyer.waduh!!! berat si tecit ni..

takut...

i love this picture....


esok nak ajak husband makan tutti frutti lagi..boleh tak?? hehehehe

LAGI ARTIKEL MENARIK

1 comments

  1. tutti frutti ni ade kt sek 13 ke?kt area mne tu?mcm xpenah pasan pon..huhu

    ReplyDelete