eee....geram la kat budak tecit ni...

Wednesday, May 18, 2011

Arreessa sudah 7bulan...berat 6.7kg .berat naik 300gram je.huhuhu sabo je la.Ainul pun dah start bagi Arreessa makan bubur nasi + ayam.kemain suke dia.Habis semangkuk makan.makan banyak tapi bila timbang berat naik seciput je.sekarang ni Arreessa dah pandai melompat.nak lompat je kejenyer...











LAGI ARTIKEL MENARIK

10 comments

  1. Hikhik..ringan nye die.. tp makan banyak. Niya skrg dah 5.5kg 2 bulan ni.. tgn dah sakit2 nak dukung die tak larat...

    ReplyDelete
  2. memang geramlah kat arreessa nih :)

    ReplyDelete
  3. tak lama lagi bleh rasa makan ayam kayefchi la.ekeke.hanie tak tau pn dh bleh start bg makan ayam.cian adrianna kna paksa makan sayur n buah je :p
    bleh nak lepak skali ni?nk jmpa arreessa yang cute molek ni :)

    ReplyDelete
  4. kak amie: arreessa ni pun dh tak larat nk dukung.kuat makan + kuat main.berat pun naik sikit je.

    ReplyDelete
  5. khaleelah:sila geram...hehehhee ainul pun geram kt dia.

    ReplyDelete
  6. hanie: masa check up tu la ainul tanya paed.dia ckp dh blh la try bg daging/ikan/ayam.ainul try ayam sbb senang.ala2 mcm masak bubur nasi perasa ayam.arreessa pun suke.lps ni blh try ikan bilis plk ")

    ReplyDelete
  7. KAK, LAIN BNAR MUKA DIA YERK...MKIN COMEL... HUHU... OKLAH XBERAT SGT DIA TU, AUNI 5BULN++ DAH 7.3KG...HAHA...

    ReplyDelete
  8. berat x naik sangat sebab dorang tengah melasak kot skrg ni..tapi rafique dah 10kg..sakit pinggang nak mendukung dia..

    ReplyDelete
  9. aressa melompat2? imaan dh setahun sebulan tp mcm xpernah tgk dia lompat pun. huhu.

    ReplyDelete
  10. sbb die da byk main kan..tu yg naik skit jer.

    tomeyyy

    ReplyDelete