Anak Omputih ke?

Tuesday, May 03, 2011

Last week ainul dgn husband teman MIL p pesta buku kat PWTC. Ramai la jugak org time tu.penat nak jalan.tapi memang best la sebab banyak buku.Ainul paling suker area karangkraf & PTS. Rambang mata cheq.huhuhu...

Jalan-jalan tengok buka-buku yang ada sekali ada org tegur Arreessa.time tu husband yang dukung Arreessa. "comelnyerrr...macam anak mat salleh." Ada mix ke??? sambil tgk ainul & husband. Ainul senyum je la. husband jwb " wife saya orang GREEK" ...budak perempuan tu tercengang sambil tgk ainul.Mesti la tak percaya kan muka ainul muka makan sambal belacan , petai ni...ada hati nak mengaku orang greek..

Ini dia anak org GREEK ")









LAGI ARTIKEL MENARIK

4 comments

  1. memang comel anak dara u ni.book utk rafique boleh??hahaha

    ReplyDelete
  2. deena: hehhee boleh..boleh...tp anak dara ainul tak pandai masak nanti blh ke bt menantu.hihihi

    ReplyDelete