Baby Puree Cubes

Monday, March 14, 2011

Kawan-kawan...tolong ye..

kat mana nak cari ni????


Pureed Baby Food In A Ice Cube Tray



Picture: kredit to google ")


Kalo guna tempat buat ice tu boleh ke????

***Ohh!! Arreessa sudah 5 Bulan 1Minggu

LAGI ARTIKEL MENARIK

15 comments

  1. utk ape baby puree cubes ni? wah tak sabar la plak nk tgu humairah 6 months.

    mama aressa jomla shopping @ http://precioushumairah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Dekat Fabulous Mom ada (try check kat web dia), lagi pernah nampak kat Mom's Care kat Sunway Pyramid. Kalau nak yang cheaper ada blogger recommended ice cube tray yg ada lid, jual kat Giant. Kita pun baru nak pi beli...

    ReplyDelete
  3. oo..boleh aje kalau mau pakai ice cubes tu..tapi beli yang ader tutup tau.

    And kalau nak tgk macam pic yang u post tu..kat sini ader http://kcdream.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. boleh je guna ice tray tu..kat giant ade jual ice tray siap ade penutup..murah pun murah.kt supermarket lain pun ade kot..my baby's food letak dlm tu je..huhu

    ReplyDelete
  5. i pun dah lama cari bekas cam ni untuk store puree..x jumpa laa..kalau jumpa, btau beli kat ne ek..

    ReplyDelete
  6. bestla kcdream tu.
    benda yang jarang jumpa dia jual

    ReplyDelete
  7. Mrs.aisheiteru: tempat utk simpan puree.nanti blh simpan bt stok ")
    InsyaALLAH nanti arreessa p jln2 kedai humairah

    ReplyDelete
  8. PinkGremlin: FM & Giant ada ye.nanti kena tgk la. tq dear

    ReplyDelete
  9. MyRule : ainul ada gak tgk kt kcrule tu.tp blm decide nk beli.just tgk2 je

    ReplyDelete
  10. Nadya : awak pun beli yg Giant ye.kena beli gak la..hehehhe

    ReplyDelete
  11. deena: ramai ckp kt Giant.nanti ainul dh jumpa ainul cite ye

    ReplyDelete
  12. Arna:A'ah KCdream tu mmg best

    ReplyDelete