Kurus & milk booster

Tuesday, February 08, 2011

Alkisahnyer......

2minggu baru-baru ni my husband yang comel lagi handsome( hihi jgn muntah ye..dpt pahala puji hasben tau) telah mencuba 1 produk baru untuk menguruskan badan..Cik abang ainul ni makin "chomel" sejak kawen...sian dia tau. risau pun ada.yelah tak elok muda-muda lagi kalo obes.seyes my hubby obes tau.huhuhuu tp ainul tetap cayang dia ")

My hubby tengah dalam experiment menggunakan premium beautiful..eh bukan la...... menggunakan LACTOLITE.. apa kebenda tu???? sila refer entry ainul yang lepas ye..DI SINI 

Sebelum minum lactolite ni berat husband 78kg.

Pagi tadi teman husband p buat medical check up. Dia takde sakit apa2.p check up sbb beliau dapat UM Bright Spark program for PHD ...

Keluar je dr jumpa Doc dia bgtau yang berat dia skrg 74kg...


HAH!!!! lost 4kg in 2 weeks!!!!!!!!!

Hepinyer ainul..patut la dia nampak kurus sikit. ishhh ni dengki ni.

Pagi tadi pun ainul try la minum.sedap lactolite ni.tak rasa apa2 pun.hehehehe..my husband suke bancuh dgn air sejuk.so minum rasa air masak je.

Ainul pulak campur lactolite dgn air longan & kurma merah. rasanya sedap...

Hasilnyer .... hari ni pump dapat 8oz ..untuk sekali pump je tau..bagi ainul ni dh cukup banyak la sbb sblm ni plg banyak pun 4oz je.huhuhuhuuuu

Esok kena cuba lagi ....hehehehehehee

sapa nak beli lactolite ni?????

 1 kotak 25 sachets  RM158 je 


call /sms ainul ye kalo nak cuba : 013-3612717

LAGI ARTIKEL MENARIK

6 comments

  1. impressnya :) wah ainul,bisness mided betul kan..huhuhu..bagus..bagus..suke for you tau.....

    ReplyDelete
  2. menarik nih.maybe kte blh try after deliver.hehehe.thanks 4 sharing ainul =)

    ReplyDelete
  3. khaleelah: ni experience kitaorg.sblm jual kena cuba dl kan..senang je biz ni kan ")

    ReplyDelete
  4. fathiyah: congrats on ur pregnancy.BF pun dh blh lose ur weight tambah skt dgn PB nk bg shape blk body & lactolite utk bersihkan usus :)

    ReplyDelete
  5. wuuhhuuu...8 oz!!x pernah lagi setakat ni..

    ReplyDelete
  6. ainul pun 1st time deena..terkejut gak.dlm 15min je pump..Alhamdulillah rezeki utk arreessa ")

    ReplyDelete