Come on...come on all my friends....

Thursday, January 27, 2011

Percaya tak??????
dengan premium beautiful yang korang pakai boleh generate income 5-6 figure 

Percayeelaah….

Ainul pun mule2 tak percaye but now kene percayela sebab dah dapat…hehe…
Mula-mula Ainul ingat nak buat business untuk dapat income dalam RM2000 je..jadi la buat duit sopink..Yelah cukup la buat beli handbag coach ke..hehehehehehee....
Tapi sungguh tak sangka bulan pertama je income RM4500....
menjerit-jerit bila dapat cheque :)
dan my Biz Partner yang best & yg banyak giler membantu ainul dalam biz 
kak Salha Zain
nak tau income beliau???? dari seorang surirumah ke seorang usahawan yang berjaya...
income dia RM50k tauuuuuu
kalo kt opis ainul ni ...income mcm tu 

Rm 50,000 income sapeee tu….? Maunye income CEO ni kan…

Business ni ibarat cheque kosong…u all yang tentukanla brape yang u all nk…
Semua orang pun boleh buat…tak kisahla u ni doctor ke, peguam ke, executive ke, manager ke, kerani ke, receptionist ke, pak guard ke or langsung tak keje ke..contohnye…kak salha la kan…surirumah je…
Semua boleh buat business ni and sebenarnya semua pekerjaan yang di sebut kt atas ni ialah orang2 yang dh berjaya dalam business ni…siap ade yang income rm100k sebulan…

100k tau bukan 100 ringgit…

Bukan tu tu je…sambil dapat income…dapat pergi trip lagi…all sponsored 5 star service 3 kali setahun (akan datang Hong Kong...best!!!.), insentif kereta (so boleh pakai BMW ke Merc or ape2la and kereta korang company yang bayar ok), jam tangan, handbag, macam-macam la ada
And now lagi beeeeessssst…sebab ape…sebaaaab now ialah era semua orang facebooking, blogging and twittering and ape2lakan….Busines ni jadi makin lame makin mudah…sambil2 keje ke,sambil tgh drive ke, sambil tunggu cab ke, tunggu lrt ke or sambil menyusukan anak pun boleh generate income…tapiiii….how u want to excell in this biz dgn kuasa internet…ade rahsienyaa….bukan pakai taram jee…hehe….

Nak tau rahsienya?Kenela jumpeee…hehe..

Ainul dengan tangan terbuka and hati yang terbuka akan share ngan u all…

Call me 013-3612717

email me at ainulfadzilah@gmail.com

Kami dah dapat rase betape bestnye bisnes ni!!

And now is your turn!!!


LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments