Bersyukur kerana kami dipertemukan ALLAH

Wednesday, January 12, 2011


My Leader Salha Zain 

yang banyak membantu ainul yang totally 0 pasal business...Cuba korang bayangkan ada tak mana-mana leader yang sanggup datang umah kita malam-malam sebab nak bantu kita berjaya??? Ada tak???? Tapi Kak Salha buat okey :)

Sungguh la terharu. Bersyukur sebab ALLAH pertemukan kami. Amin!!!! She is my idol. Dia hanya bermula dari seorang suri rumah kepada seorang businesswomen yang berjaya. Income beliau skrg RM50K above tau..I want to be like her :)

Kalau dia boleh, so kita pun boleh la kan....ikut je tunjuk ajar dia.

nak jadi mcm dia jugak????

call me NOW !!!!!!!!!!!!!!!!!!

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments