Swing to Freestyle

Tuesday, December 07, 2010

Sekarang ni suke sgt my medela swing. Memang best gune. Tp yang tak best sbb single pump je. Plan nak beli freestyle. Agak-agak kalo nk let go medela swing ni ada orang nak tak?????

ceh..berangan :(





Kena kumpul duit dulu maaa.................


Mari kita terus berangan...... lalalalaalalall

LAGI ARTIKEL MENARIK

7 comments

  1. Proceed..berangan tu bagus gak..pastu lej terus tukar kan..I pun sgt sukke medela swing :) tp mcm tak cukup budget je nak beli freestyle..hehe :) jom berangan :)

    ReplyDelete
  2. Kat Faheem's Wardrobe ada breastpump murah2 :D Kawan Nad masa kat UTP yang jual hehe

    ReplyDelete
  3. mrs nageb: jom-jom.jeles dgn org yg guna freestyle kan.kena la kumpul duit ni


    Nad:nanti ainul tgk ye.TQVM :)

    ReplyDelete
  4. ainul, bpe cost nak let go tu?hehe.macam minat tapi kna survey harga dlu :p

    ReplyDelete
  5. ainul... kite ade 2 extra freestyle yg adik kite belikan from german. nk tak :P

    ReplyDelete
  6. beli yg double pump syok rsnye..tp kang nak pegang dua2 tu la boleh ke idak tah :D

    ReplyDelete
  7. hanie:tak pasti la lg.hihihii sbb br berangan je.

    fiza : mahu tp malu..ek bkn takde duit.huhuhuu

    bonda mawar: freestyle ada klip rasanye.penah borak dgn kwn.dia siap pump sambil bw kete.dasyatkan.hihihi

    ReplyDelete