Contest Si Manjaku Comel by Masyimalo

Friday, December 03, 2010

Mari-mari join contest yang telh dianjurkan oleh mama rayyan aka Pn jue akak pemilik Masyimalo berhad :)

Rayyan yang comell bangat :)

Syarat-syarat penyertaan..



1- jadi follower blog Masyimalo Heart nie.. of course...follwer sejati taw..

2- anda mempunyai blog sendiri... (tak mau orang lain punya blog taw) mmg blog cheq pon

3- buat satu entry berkenaan contest si manjaku comel ni dan sertakan gamba Si comel anda yang paling comelll skalik (yang ni wajib)

Gambar anak dara cheq yang dipertaruhan adalah:-


Gambar yang diambik oleh mama arreessa yang mmg comel ..hihihii..Time ni arreessa baru je lepas mandi.tu yang hepi semacam je ")




4- tampalkan banner kat atas tue kat side bar dan entry korang... (ni pun wajib gak)..done

5- last sekali tinggalkan link entry korang kat comment entry ni... baik bos :)

6. Yang buleh join baby dari baru lahir hingga 6 tahun.... semestinyer..

Ainul nak TAG...

Adik nana

Hanie

Nad

Mrs Nageb

Jiha






LAGI ARTIKEL MENARIK

3 comments

  1. hihi comelnya! memang nak wat nnt. tgh kumpul gambar dulu :D

    ReplyDelete
  2. pandai dia tgk kamera
    mulut gaya gitu
    comel sgt

    gud luck areessa

    ReplyDelete
  3. nad:meh-meh join

    dayu:mmg susah nk dpt aksi mcmtu.kena stand by camera sokmo...

    ReplyDelete