Alhamdulillah...

Wednesday, December 22, 2010

Alhamdulillah...syukur pada MU ya ALLAH ")


InsyaALLAH akan berusaha mencapai apa yang diimpikan sebelum umur 30thn. 4 years to GO!!!!!!

 

LAGI ARTIKEL MENARIK

4 comments

  1. ainul!subhanallah...igt tak saya??kite jumpe kat one utama hari tu...awak dgn baby duduk kat kerusi tempat saya duduk tu...awak rupanya blogger juga...hehehhehe..igt tak???hehhehehhe...tak sangka yekkkk

    ReplyDelete
  2. salam kak ainul
    wahh nmpk sedap kek..hehe
    smlm br lalu secret recipe..huhu
    congratz ya

    ReplyDelete
  3. ingat!!!!!..keciknyer dunia ni kan.hihihihii,rupanyer saya penah bc blog awak jgk sblm ni.tak perasan ")


    suhaili:mmg sedap.feveter tu.patut la badan akak ni mcm dipam=pam.hihihihi
    tq dear :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah sis sbb dah pasang niat utk BF 2 tahun penuh. InsyaAllah semasa kita sharing & bantu ibu2 lain utk menyusu sepenuhnya dgn susu ibu juga...

    sedap kek tuh!!! :)

    ReplyDelete