EBM untuk Arreessa

Monday, November 15, 2010

Selesai sudah 44 hari berpantang.Yahoo..MERDEKA!!!!!!!!!!!!

Kurang dr 20hari nak kembali bekerja. Ainul dah mula start buar stok ebm utk arreessa.1st time mmg tak reti nak guna pum medela swing tu.hahahaha.. kelakar bila salah masuk nipple.patut la susu tak kuar,maaf kan atas "kebodohan" saya :)

Mari kita tgk hasil yang ainul dapat .....





Hasil keesokkan harinyer pulak....




Alhamdulillah......


Hari-hari ke ainul dapat stok banyak ni? tak jugak.kdg2 sikit je. Masalah ainul skrg adalah breast sebelah kanan kuar kan susu yang banyak tp breast sebelah kiri sikit je..huihuuhuhuu




LAGI ARTIKEL MENARIK

8 comments

  1. u can do it mummy

    -zaahirah

    ReplyDelete
  2. Ainul..belah kiri air..belah kanan makanan..means ainul kena minum banyak air...

    ReplyDelete
  3. zaa: TQVM..ur my mentor :)

    kak oyien: rasa mcm dh minum byk..kena byk lg kot.TQ

    ReplyDelete
  4. Ainul,banyak jugak tuh..hehe..i setakat ni kalau untuk gap 3 jam,dapat 2 or 3 oz je..ainul pump gap berapa jam tu huhu :)

    ReplyDelete
  5. mrs nageb: sepatutnye pump 2jam sekali tp ainul ni pemalas orgnyer.dpt byk ni lps minum soya..hihihii

    ReplyDelete
  6. rindu pula time breastfeed my girl...salam ziarah!

    ReplyDelete
  7. kira banyak tu...amy paling banyak 2oz jek..macam mana nk bg susu banyak nih..haishh

    ReplyDelete
  8. salam ziara cikayu :)

    amy:mula2 pump ainul pun dpt skt.kena rajin pump.selain tu try la minum milk booster mcm soya ke.ainul mkn pegaga & soya.nanti br plan nk mkn fenugreek plk..yg penting jangan stress ye :)

    ReplyDelete