Car Seat & Baby carrier

Sunday, November 07, 2010

Nak minta pendapat kawan-kawan tentang car seat ni.korang beli brand apa ye? brand apa yg bagus.tgk kt internet ni dh naik silau mata.sumenyer cantik, sumenyer berkenan.


ni mothercare punya..


maxi-cosi



Halford-Hummer H3


Combi

Sumernyer canteekkk..... tp mana yang palaing okey ye? kalau blh car seat ni ainul nak beli yg plg ok sekali.yelah safety plg penting sbb nanti mesti byk kena travel kan.p shopping, jalan-jalan, balik kampung. selain tu arreessa pun selesa nk travel jauh.

sebelum ni plan nk beli baby sling.survey punya survey terjumpa ini :-

Naforye:Hug Helper™ Baby Carrier(Black/Grey)

macam best lak sbb blh guna mcm sling & baby carrier.Jumpa kat SINI..

** hubby pun suker :)

LAGI ARTIKEL MENARIK

5 comments

  1. maxi cosi merah tu sama macam nurul belikan utk raina :)

    ReplyDelete
  2. ok tak nurul? beli kt mana ye?

    ReplyDelete
  3. nurul beli di one utama. nurul beli sekali dgn quinny zapp+maxi cosi. situ ada satu kedai sgt murah berbanding mothercare atau tempat lain. nurul beli rm1488 jer ainul. kalau tmpt lain rm1600++ tak silap nurul.

    ReplyDelete