Alhamdulillah....

Sunday, October 03, 2010

salam semua,

Alhamdulillah ainul dah selamat melahirkan baby girl secara czer pada 1 October 2010 jam 10.46pagi di DEMC shah alam.



Arreessa Zulaikha Binti Muhammad Faiz
2.04kg

nanti ainul update cite kenapa kena czer & pengalaman di bilik OT...

LAGI ARTIKEL MENARIK

8 comments

  1. hihi tido nganga mulut macam mak dia ;p

    nak panggil nama ape ni? arreessa? zulaikha? hehe

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah...ni mmg musim org dpt baby eh?bezznyaaa..hepiii...
    ainul, baby arreessa comell!!siyes, nm pun comel!!

    tahniahhhh!!tahniahh!!!nti pudate.update cpt tau :)

    ReplyDelete
  3. congrats ainul,tak sangka ainul dah deliver dulu,nanti jangan lupe cite kenapa czer eh.. and pengalaman czer tuh nanti :)

    ReplyDelete
  4. congratz dear..baby cute hamat!
    nama pun sedap!

    ReplyDelete
  5. ur baby so cute!!! and alhamdulillah semuanya selamat... :)

    and betul tahun ni musim dapat baby girl la!! :p

    congrats on ur newly born baby!

    ReplyDelete
  6. kenapa arreessa share nama ayah yg sama dgn ayah ninja? hihi

    ReplyDelete
  7. comel nye your princess :) i igt nk date 01.10.10.. tapi terlambat satu hari plak.hehe..congrats & welcome to parenthood!best kan jadi mommy!

    ReplyDelete