Maternity Photoshoot

Sunday, September 19, 2010

Hari ni sudah masuk 35 minggu. so lagi 1 minggu untuk menjangkau ke 9 bln.sekejap nyer masa tu berlalu.
Plan sekarang ni nak buat maternity photo shoot. Dah 9 bln baru terkedek-kedek nak buat.hiihihiihi......Photographer nanti kita org cari kawan-kawan je.Dah bgtau dia tp blm bg feedback apa-apa sbb time cuti raya ni banyak kenduri-kendara...Tak pun abang ipar ainul je.sbb dia ada DSLR..so jimat duit.
Hari ni google pose maternity photoshoot ni.

berkenan yang ini....

maternity_portrait65
cantik kan scene ni..


maternity_portrait86
suke gak yg ni tp tang nk tunjuk perut tu mcm segan la.aurat!!! hiihihii

professional pregnancy pictures

aksi terbang..best gak ni.

credits to http://www.momphoto.com/

tp kalo dpt mcm ni....................... best jgk :)


























18sx..........................hihihihihhii

LAGI ARTIKEL MENARIK

4 comments

  1. hahahahah selamat hari raye ainul...pic yg last tuh x bley x bley...heheheh

    ReplyDelete
  2. pengsan sume org..perasan la body mcm britney spears...

    ReplyDelete
  3. buatlah yer pregnancy photoshoot :) nice :)

    ReplyDelete
  4. dulu nurul maternity shoot masa betul2 tgh sarat ainul. lepas 4 hari bergambar di studio terus nurul bersalin. hehe

    ReplyDelete